Over de collectie

Herdenkingsuitgiften Prinses Beatrix Collectie

Over de collectie

Iconische herdenkingsuitgiften voor een geliefde prinses

Als eerbetoon aan Prinses Beatrix is de strikt gelimiteerde Prinses Beatrix Collectie uitgegeven. De zilveren collectie geeft het leven van Beatrix weer aan de hand van prachtige herdenkingsuitgiften. Van de geboorte van Prinses Beatrix in 1938 tot haar 80e verjaardag op 31 januari 2018. Van haar kroning in 1980 tot de abdicatie in 2013.

Geslagen in uitmuntende kwaliteit

De herdenkingsuitgiften uit de Prinses Beatrix Collectie zijn geslagen in zwaar Sterling zilver en in de hoogste muntkwaliteit: Proof. Mede door dit tijdrovende en kostbare procedé is de oplage van elke uitgifte zeer strikt gelimiteerd. Hierdoor worden er maximaal 20.000 complete collecties uitgegeven.

Bespaar vorstelijk met onze kennismakingsaanbieding

De uitzonderlijke hoge kwaliteit van de historische uitgiften, gecombineerd met de strikt gelimiteerde oplage, zorgt ervoor dat de officiële Prinses Beatrix Collectie zeer gewild is. Echter kunt u nu zeer voordelig kennismaken met de schaarse collectie. Met uw kennismakingsaanbieding bespaart u namelijk 50% op de Geboorte van Prinses Beatrix uitgifte.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.